1) 30ml TRIBAL SIROP CIOCOLATA
2) LAPTE RECE INTEGRAL – 200 ML
3) ÎNGHEțATă DE VANILIE – 150 G (APROX. 3 CUPE)
4) FRIșCă LICHIDă (OPțIONAL, PENTRU DECOR) – 50 ML
5) SIROP DE CIOCOLATă SUPLIMENTAR (OPțIONAL, PENTRU DECOR) – CâTEVA PICăTURI
Pune în blender laptele rece, înghețata de vanilie și siropul de ciocolată.
Amestecă timp de 20–30 de secunde, până când obții o textură fină și cremoasă.
Toarnă în pahar înalt, adaugă frișcă deasupra dacă dorești, și stropește cu puțin sirop de ciocolată.
Servește imediat, cu un pai larg.
O băutură rece, cremoasă și clasică, perfectă pentru zilele călduroase de vară. Combinația de lapte rece, înghețată de vanilie și sirop de ciocolată creează un gust dulce și echilibrat, plăcut tuturor vârstelor.