1) 30ml TRIBAL SIROP BUSUIOC
2) 20 ML SUC PROASPăT DE LăMâIE
3) 200 ML APă MINERALă CARBOGAZOASă (SAU APă PLATă, DUPă PREFERINță)
4) GHEAță (APROX. 5-6 CUBURI)
5) 1 FELIE DE LăMâIE (PENTRU DECOR)
6) 1 RăMURICă DE BUSUIOC PROASPăT (PENTRU DECOR)
1) Umple un pahar înalt cu cuburi de gheață.
2) Toarnă siropul de busuioc peste gheață, urmat de sucul de lămâie.
3) Completează cu apa minerală și amestecă ușor cu o linguriță lungă.
4) Decorează cu felia de lămâie și rămurica de busuioc.
5) Servește imediat.
O limonadă clasică reinterpretată cu un strop de eleganță mediteraneană. Siropul de busuioc adaugă note aromatice proaspete și ușor florale, care echilibrează perfect aciditatea lămâii și efervescența apei minerale. Este o băutură ideală pentru vară – răcoritoare, parfumată și surprinzător de sofisticată.