1) 30ml TRIBAL SIROP TIRAMISU
2) 40 ML AMARETTO
3) 20 ML LICHIOR DE VANILIE
4) 60 ML APă PLATă SAU CARBOGAZOASă (îN FUNCțIE DE PREFERINță)
5) 1–2 DASH BITTER DE CACAO (OPțIONAL, DAR RECOMANDAT)
6) GHEAță CUBURI
Umple shakerul pe jumătate cu gheață.
Adaugă amaretto, lichiorul de vanilie și siropul de tiramisu.
Dacă folosești, pune 1–2 picături de bitter de cacao.
Shake-uie puternic 8–10 secunde.
Toarnă în pahar peste cuburi de gheață.
Completează cu apă plată pentru o textură mai densă sau apă carbogazoasă pentru o variantă mai fresh.
Opțional: garnish cu o coajă de portocală flambeată sau o pudrare fină de cacao pe marginea paharului.
Un cocktail elegant și seducător, în –care notele calde de amaretto se împletesc cu aromele fine de tiramisu, vanilie și o ușoară amăreală de cacao. O reinterpretare modernă a deserturilor italiene, fără lapte și fără cafea, cu o textură mătăsoasă și echilibrată.