1) 30ml TRIBAL SIROP CARAMEL SARAT
2) 50 ML BOURBON (SAU WHISKEY, CLASIC)
3) 80 ML SUC DE MERE NATURAL, CLAR
4) 2 PICăTURI BITTER AROMATIC (EX: ANGOSTURA)
5) GHEAță (CUBURI)
6) FELIE SUBțIRE DE MăR + BATON DE SCORțIșOARă (PENTRU DECOR
1) Într-un pahar de tip old fashioned, adaugă siropul de caramel sărat și bitterul.
2) Adaugă bourbonul și sucul de mere.
3) Umple paharul cu gheață și amestecă ușor 15–20 de secunde.
4) Decorează cu o felie de măr și un baton de scorțișoară.
Un cocktail clasic reinterpretat pentru gusturile toamnei. Bourbonul bogat se împletește perfect cu dulceața naturală a sucului de mere, în timp ce siropul de caramel sărat adaugă profunzime și un contrast delicat. Este o băutură echilibrată, netedă și reconfortantă.