bine ai venit !

ACASA RETETE CEAI peach iced tea classic

Peach Iced Tea Classic

INGREDIENTE:

1) 30ml TRIBAL SIROP CEAI CU PIERSICA

2) 150 ML CEAI NEGRU INFUZAT șI RăCIT (DE PREFERAT EARL GREY SAU ASSAM)

3) 100 ML APă MINERALă CARBOGAZOASă RECE

4) 10 ML SUC DE LăMâIE PROASPăT STORS

5) 3-4 CUBURI DE GHEAță

6) FELII DE LăMâIE șI FRUNZE DE MENTă PENTRU DECOR

MOD DE PREPARARE:

Infuzează ceaiul negru (aprox. 2 g de ceai la 150 ml apă fierbinte) timp de 3-5 minute, apoi lasă-l să se răcească complet.

Într-un pahar înalt (tip highball), adaugă cuburile de gheață.

Toarnă siropul de peach tea, sucul de lămâie și ceaiul rece peste gheață.

Completează cu apa minerală carbogazoasă și amestecă ușor cu o lingură de bar.

Decorează cu o felie de lămâie și frunze de mentă proaspătă. Servește imediat.

 

O băutură clasică, echilibrată între dulceața delicată a piersicii, notele robuste ale ceaiului negru și aciditatea revigorantă a lămâii. Perfectă pentru a fi savurată într-o după-amiază caldă.

MENU
SEARCH
LOGIN
0
CART