1) 40ml TRIBAL SIROP PIERSICA
2) 150 ML CEAI NEGRU RECE (INFUZAT TARE)
3) 10 ML SUC DE LăMâIE PROASPăT STORS
4) 100 G GHEAță (CUBS SAU CRUSHED)
5) 1 FELIE DE LăMâIE (PENTRU DECOR)
6) 1 FELIE DE PIERSICă (OPțIONAL, PENTRU DECOR)
7) FRUNZE DE MENTă (OPțIONAL)
Prepară ceaiul negru (infuzează 1 plic într-o cană de 200 ml apă fierbinte timp de 3-5 minute), apoi lasă-l la răcit complet.
Într-un shaker sau pahar mare, adaugă gheața, siropul de piersici și sucul de lămâie.
Toarnă ceaiul rece peste celelalte ingrediente și amestecă bine.
Toarnă totul într-un pahar mare, adaugă o felie de lămâie și/sau piersică pentru decor și, opțional, frunze de mentă.
Servește imediat, foarte rece.
O băutură clasică, revigorantă, perfectă pentru zilele călduroase. Combinația de ceai negru, sirop de piersici și lămâie oferă un gust dulce-acrișor echilibrat, plăcut și foarte ușor de apreciat de toată lumea.