bine ai venit !

ACASA RETETE CEAI ceai rece cu caramel și scorțișoară

Ceai Rece Cu Caramel și Scorțișoară

INGREDIENTE:

1) 30ml TRIBAL SIROP CARAMEL FARA ZAHAR

2) 200 ML CEAI NEGRU SAU ROOIBOS (RăCIT COMPLET)

3) 2 FELII SUBțIRI DE MăR

4) 1 BATON MIC DE SCORțIșOARă (SAU PUDRă, OPțIONAL)

5) GHEAță

MOD DE PREPARARE:

1) Prepară ceaiul, lasă-l la răcit.
2) Într-un pahar transparent, pune feliile de măr și gheața.
3) Adaugă siropul de caramel, apoi ceaiul.
4) Amestecă ușor și adaugă batonul de scorțișoară pentru decor și aromă.

 

 

Gust: ușor dulce, cu note calde de caramel și o tentă condimentată de scorțișoară.

MENU
SEARCH
LOGIN
0
CART