1) 20gr TRIBAL CAFEA MORNING 7
2) 20ml TRIBAL SIROP CARAMEL
3) 150 ML LAPTE INTEGRAL RECE (SAU VEGETAL – MIGDALE, OVăZ)
4) 4-5 CUBURI DE GHEAță
5) 10 ML FRIșCă LICHIDă BăTUTă (OPțIONAL, PENTRU DECOR)
6) 1 PRAF DE SCORțIșOARă (OPțIONAL)
Prepară un espresso dublu din Cafea Morning 7 și lasă-l să se răcească ușor (1-2 minute).
Într-un shaker sau borcan cu capac, adaugă: gheața, laptele, siropul de caramel și cafeaua.
Agită energic 10-15 secunde până se omogenizează și se formează o spumă fină.
Toarnă băutura într-un pahar înalt.
Adaugă frișcă deasupra și presară puțină scorțișoară pentru un plus de aromă.
Sugestie: Pentru o versiune caldă, încălzește laptele și amestecă direct cu cafeaua și siropul — fără gheață.
„Răsărit de Caramel” este o băutură rafinată, cremoasă și energizantă, ce combină intensitatea inconfundabilă a cafelei Morning 7 cu dulceața fină a caramelului și prospețimea laptelui rece. Perfectă pentru diminețile aglomerate sau ca desert lichid după prânz.