1) 30ml TRIBAL SIROP FISTIC
2) 30ml TRIBAL SIROP VANILIE
3) 1 ESPRESSO SCURT (APROX. 30 ML) SAU 40 ML CAFEA TARE
4) 150 ML LAPTE INTEGRAL (SAU LAPTE VEGETAL TIP BARISTA)
5) GHEAță (4-5 CUBURI)
6) FISTIC MăRUNțIT PENTRU DECOR (OPțIONAL)
1) Prepară espresso-ul și lasă-l să se răcească ușor (1-2 minute).
2) Într-un shaker sau borcan cu capac, adaugă siropul de fistic, vanilia și espresso-ul.
3) Adaugă gheața, apoi toarnă laptele rece.
4) Agită energic timp de 10-15 secunde până când băutura devine omogenă și ușor spumoasă.
5) Toarnă într-un pahar înalt și, dacă dorești, presară puțin fistic mărunțit deasupra.
Această băutură combină aroma subtilă și untoasă a fisticului cu intensitatea espresso-ului și dulceața vaniliei. Este un latte răcoritor, cremos, cu un gust sofisticat, dar accesibil – perfect pentru zilele călduroase sau ca desert lichid. Echilibrul dintre ingrediente îl face potrivit chiar și pentru cei mai pretențioși.