1) 20gr TRIBAL CAFEA KENYA NYERI AA THIRIKU
2) LAPTE INTEGRAL RECE – 150 ML
3) ÎNGHEțATă DE VANILIE – 80 G
4) MIERE FLORALă – 10 G (APROX. 2 LINGURIțE)
5) GHEAță CUBURI – 3-4 BUCățI (APROX. 60 G)
6) FRIșCă NATURALă (OPțIONAL, PENTRU TOPPING) – 20 G
7) FULGI DE CACAO SAU BOABE DE CAFEA MăCINATE GROSIER (PENTRU DECOR) – 1 G
Prepară un espresso dublu (sau 60 ml de cafea foarte concentrată) folosind Kenya Nyeri AA Thiriku. Las-o să se răcească ușor 2–3 minute.
În blender, adaugă cafeaua, laptele rece, înghețata, mierea și cuburile de gheață.
Mixează 20–30 secunde până când amestecul devine omogen și cremos.
Toarnă în pahar înalt de milkshake.
Adaugă frișcă deasupra și presară fulgi de cacao sau cafea măcinată.
Servește imediat, cu un pai larg și un zâmbet.
Un milkshake rafinat care îmbină intensitatea fructată a cafelei Kenya Nyeri AA Thiriku cu finețea laptelui și dulceața subtilă a mierii. O băutură care aduce laolaltă eleganța cafelei de specialitate și plăcerea unui desert răcoritor.