1) 250ml TRIBAL COLD BREW BLACK
2) 30ml TRIBAL SIROP PUMPKIN SPICE
3) FRIșCă LICHIDă (NEîNDULCITă) – 40 ML
4) LAPTE INTEGRAL SAU VEGETAL (EX: OVăZ) – 30 ML
5) GHEAță – 6–8 CUBURI
6) SCORțIșOARă MăCINATă – UN VâRF DE CUțIT, PENTRU DECOR
Umple un pahar mare (400 ml) cu cuburi de gheață.
Toarnă cold brew-ul peste gheață.
Într-un shaker sau spumieră, amestecă frișca lichidă, laptele și siropul de pumpkin spice până devin o cremă ușor aerată (nu complet bătută).
Toarnă crema deasupra cafelei, lăsând-o să se așeze natural.
Presară scorțișoară sau nucșoară deasupra pentru un plus de aromă.
O băutură rece, cremoasă și aromată, perfectă pentru zilele de toamnă. Combinația de cold brew catifelat și cremă de dovleac spumată oferă un echilibru între dulceață, amăreală și condimente calde. Ideală pentru cei care iubesc aromele de toamnă, dar preferă băuturile reci.