bine ai venit !

ACASA RETETE CAFEA espresso tonic

Espresso Tonic

INGREDIENTE:

1) 30ml TRIBAL SIROP CARAMEL SARAT FARA ZAHAR

2) 40 ML ESPRESSO PROASPăT PREPARAT (DUBLU SHOT)

3) 120 ML APă TONICă RECE, DE CALITATE

4) CUBURI DE GHEAță

5) FELIE SUBțIRE DE PORTOCALă (OPțIONAL, PENTRU DECOR)

MOD DE PREPARARE:

1) Umple un pahar înalt (highball) cu cuburi de gheață.

2) Toarnă siropul de caramel sărat peste gheață.

3) Adaugă apa tonică rece și amestecă ușor cu o linguriță lungă.

4) Toarnă încet espresso-ul deasupra pentru a crea un efect de stratificare (ajută să îl torni pe dosul unei linguri).

5) Decorează cu o felie de portocală, dacă dorești.

 

Espresso Tonic-ul cu caramel sărat combină amăreala revigorantă a cafelei cu prospețimea apei tonice și dulceața subtilă a caramelului sărat fără zahăr. Este o băutură clasică, răcoritoare și sofisticată, perfectă pentru zilele calde sau ca alternativă elegantă la un cocktail. Îți oferă energie fără să fie greu de băut – echilibrul perfect între acid, amar și dulce.

MENU
SEARCH
LOGIN
0
CART