1) 60gr TRIBAL CAFEA GUATEMALA SANTA ROSA LAS NUECES
2) 80 ML APă TONICă PREMIUM (CU NOTE FLORALE SAU CITRICE)
3) 10 ML SIROP DE MIERE (1:1 MIERE șI APă CALDă)
4) 1 FELIE SUBțIRE DE PORTOCALă DESHIDRATATă (SAU PROASPăTă)
5) 3-4 CUBURI DE GHEAță CLARă
Prepară cold brew-ul:
Măsoară 60 g de cafea Guatemala Santa Rosa Las Nueces măcinată grosier și adaugă 1 litru de apă rece. Lasă la infuzat 16-18 ore la frigider, apoi filtrează.
Într-un pahar tip highball, adaugă gheața.
Toarnă siropul de miere peste gheață.
Adaugă cold brew-ul rece.
Completează ușor cu apa tonică, turnând pe o lingură pentru a menține straturile vizibile.
Decorează cu o felie de portocală.
Amestecă ușor înainte de servire.
O băutură elegantă, revigorantă și echilibrată, care combină dulceața și finețea cafelei Guatemala Santa Rosa Las Nueces cu aciditatea efervescentă a apei tonice și o notă subtilă de miere și portocală. Ideală pentru zilele calde sau ca un aperitiv sofisticat fără alcool.