1) 30ml TRIBAL SIROP CARAMEL SARAT
2) 1 CANă (200 ML) DE CAFEA PROASPăT PREPARATă (ESPRESSO SAU FILTRU, DUPă GUST)
3) 100 ML LAPTE (SAU ALTERNATIVă VEGETALă – EX. OVăZ, MIGDALE)
4) FRIșCă (OPțIONAL)
5) UN PRAF DE SARE DE MARE (PENTRU DECOR, OPțIONAL)
6) CUBURI DE GHEAță (DACă O VREI RECE)
1) Prepară cafeaua preferată.
2) Încălzește laptele (fără să-l fierbi) și spumează-l ușor cu un tel sau un spumator.
3) Pune siropul de caramel sărat într-o cană.
4) Toarnă cafeaua fierbinte peste sirop și amestecă bine.
5) Adaugă laptele cald și spumos.
6)Opțional, decorează cu frișcă, un fir de sirop de caramel deasupra și un praf de sare de mare.