1) 10gr TRIBAL CAFEA BRAZILIA SANTOS CEMORRADO
2) 120 ML LAPTE INTEGRAL (SAU ALTERNATIV VEGETAL: MIGDALE, OVăZ)
3) 20 G CIOCOLATă NEAGRă BELGIANă (MIN. 70% CACAO)
4) 5 G ZAHăR BRUN (OPțIONAL, DUPă GUST)
5) 10 ML FRIșCă LICHIDă (PENTRU TOPPING)
6) 1 G PUDRă DE CACAO (PENTRU DECOR)
7) 1 G COCOA POWDER (FOR GARNISH)
Prepară espresso-ul din Cafeaua Brazilia Santos Cemorrado, folosind espressor sau moka pot.
Topește ciocolata într-o crăticioară mică, la foc mic, împreună cu zahărul brun și 30 ml din lapte, amestecând constant.
Încălzește restul laptelui (fără a-l fierbe) și spumează-l ușor.
Combină espresso-ul cu ciocolata topită într-un pahar termorezistent.
Adaugă laptele spumat peste amestec, turnând lent pentru un efect stratificat.
Decorează cu un vârf de frișcă, un praf de cacao și puțină scorțișoară, dacă dorești.
O băutură caldă, catifelată, ce îmbină aroma intensă a cafelei Brazilia Santos Cemorrado cu finețea ciocolatei belgiene și un strop de lapte cremos. Ideală pentru dimineți liniștite sau seri răcoroase, când vrei un echilibru perfect între energie și răsfăț.