bine ai venit !

ACASA RETETE CAFEA brazilian velvet mocha

Brazilian Velvet Mocha

INGREDIENTE:

1) 10gr TRIBAL CAFEA BRAZILIA SANTOS CEMORRADO

2) 120 ML LAPTE INTEGRAL (SAU ALTERNATIV VEGETAL: MIGDALE, OVăZ)

3) 20 G CIOCOLATă NEAGRă BELGIANă (MIN. 70% CACAO)

4) 5 G ZAHăR BRUN (OPțIONAL, DUPă GUST)

5) 10 ML FRIșCă LICHIDă (PENTRU TOPPING)

6) 1 G PUDRă DE CACAO (PENTRU DECOR)

7) 1 G COCOA POWDER (FOR GARNISH)

MOD DE PREPARARE:

Prepară espresso-ul din Cafeaua Brazilia Santos Cemorrado, folosind espressor sau moka pot.
Topește ciocolata într-o crăticioară mică, la foc mic, împreună cu zahărul brun și 30 ml din lapte, amestecând constant.
Încălzește restul laptelui (fără a-l fierbe) și spumează-l ușor.
Combină espresso-ul cu ciocolata topită într-un pahar termorezistent.
Adaugă laptele spumat peste amestec, turnând lent pentru un efect stratificat.
Decorează cu un vârf de frișcă, un praf de cacao și puțină scorțișoară, dacă dorești.

 

O băutură caldă, catifelată, ce îmbină aroma intensă a cafelei Brazilia Santos Cemorrado cu finețea ciocolatei belgiene și un strop de lapte cremos. Ideală pentru dimineți liniștite sau seri răcoroase, când vrei un echilibru perfect între energie și răsfăț.

MENU
SEARCH
LOGIN
0
CART